Kesäkesäke... eiku sanoin sen jo.

Lauantaina tajusin että se konferenssi jonka posteriesitelmää en ole vieläkään edes aloittanut, ja joka edellisen postauksen mukaan on jo about kuukauden päästä, onkin jo kahden viikon päästä. Lento lähtee 14.6. (TJ 1211.5pv) ja sitä ennen pitäis saada tehtyä vaikka mitä, muun muassa printattua se posteri naapurilabran hitaalla ja varausta vaativalla Isolla väriprintterillä. Siis sen jälkeen kun siihen ensin saa korjattua ne muutosehdotukset joita tulee kunhan ensin saa harjoitusesiteltyä ekan draftin proffille. Kunhan sitä ennen saa sen ekan draftin tehtyä, ja printattua palasina tavan printterillä. Mut sitä ennen vielä pitäis saada avattua powerpoint (jep powerpoint. kyllä.) ja aloitettua homma.

Mut kylhän täs ehtii, heti kun oon vähän blogannut ja opetellut uudestaan miten tomcat toimii, ja rakentanut sen kyydissä pyörivän vimpulan jolla sit konferenssin jälkeen voimma labratyyppien kanssa tehdä yksiä muita töitä. Ihan kohta aloitan.

Lojujippii jatskillaVälillä oli taas jokusen päivää talvi koska taifuuni toi (?) 14-asteisen harmauden ja sateen jne, mutta sunnuntaina oli yhden päivän kesä. Mentiin puistoon ja pällisteltiin kun tyypit lomalojui, lapset kiljui, nuoret pelas erilaisii urheilullisia pelejä, koirat touhusi, apilat kasvoi, aurinko paistoi, pupu maistoi Mikon jalkaa, musiikki mökäsi vasemmalta ja toinen musiikki oikealta ja epämääräisrytmillinen möly takaa, jne jne. Oli ihan kuin suomalainen kesäjärvenrantaloju, ei vaan ollut järveä. Oli oikein kivaa. Sekin oli, kun sushiravintolassa sitten kauheennälkäisenä tilas kaikkee randomia silakasta kaliforniarulliin ja etikkamakrilliin ja kokki sanoi että hehhee sähän syöt ihan mitä vaan. Nolotti kyl myös.

Nyt taas satelee.

--
Edit: Mikko sanoi että kerroin liian vähän pupusta. Fine. Me lojuttiin ihan pahaa-aavistamattomina ja viattomina ja yhtäkkiä se vaan oli siinä ja sen omistaja silmät palaen selvästi usutti sitä ton yhen kimppuun ja mä en ehtinyt kun kirkaista kun se jo kuopsaisi ja sitten toi melkein potkas sitä ja mä hihitin ja kiljahtelin lisää ja niin se sen omistajakin ja sitten me kaikki naurettiin niin. Sushiravintelissa tarjosivat kanisaladaa ja mietimme, liian myöhään, että olis pitänyt uhata tehdä kanista salaatti.

No comments: