Tiedotusluontoisesti

Takanosuyama refuge hut1. Kävimme perheen voimin viikonloppuna vuorella. Sää oli harmaa ja peuralaumat valtaisat. Reissun kohokohta oli kun karhu rytisi parin metrin päästä kauheaa vauhtia karkuun. Ei oo epäilystä siitä mikä elukka oli kyseessä vaikka se vain kuului eikä näkynyt. Hienosti selvittiin henkissä eikä meitä syöneet kuin hytykät joita oli monta miljoonaa. Hienoa olivat myös peuralaumat, ja se kun erämajassa majoittui myös satunnaisia japanilaisia vaeltajia, ja makuupussissa nukkumaanmennessä hihityttikuiskailututti niin että tuli pentuiän yövierailut kavereilla mieleen.

2. Parin päivän päästä painun viimein sinne Ameriikan ihmemaahan nolaamaan itseni jo aiemminkin kiroamassani/hehkuttamassani konferenssissa. Takaisin pe 20.6. Synttäripäivänä pitävät sentään banquetin mutta juhannusaaton saan viettää lentsikassa. Jeejee. Kaikkee pitäis vielä saada aikaiseks, hermoraunioituma.

3. Jippii! The country where I quite want to be! Tullaan (vai mennään?) Suomeen, 6.-29.8. Liput hankittu. Luksusta. Iiiiih.

Siinäpä se, hajaantukaa.

No comments: