Tjoo tais kosahtaa

Japanilaisilta sivuilta loytynytta, Travelvision kertoo: ヒットトラベル、6月26日付けで東京地裁に破産申立. Googlekaannettyna:

"Travel hit, as of June 26, 2006 in Tokyo District Court to file for bankruptcy"

"Shibuya-ku, Tokyo head office hit on Travel, as of June 26, 2006 in Tokyo District Court is likely to file for bankruptcy applicants. File for bankruptcy attorney in Tokyo, a joint law firm lawyer Akira Izumisawa said. Travel hit the office of the announcement that it was contacting creditors as a guide for writing and come into being.

Date June 26 points, hit by travel website was shut down, and stores in Tokyo's Shibuya also suspended from operating activities. The company has sold overseas for cheap airfares, mainly as a business. Moreover, Internet-based ticket sales were expanding, but it is not in writing "is rapidly deteriorating because of funding problems," police said."

Ihme ettei missaan englanninkielisissa uutisissa nay vielakaan mitaan.

No, me nyt tullaan kai sitten kuitenkin Suomehen. Vai mennaan. Melkein just samaan aikaan kun piti. Phuh. Suurkiitos avustajille.

Aaaaaarghh.

Kärrynpyöräviikko. Vuoristorata. Ja sitten.

Suomenlennot elokuulle tuli viimein maksettua. Suurella säädöllä. Keskiviikkona 26.8. DL oli torstai. Sen jälkeen tulis niiiin kovasti kalliimmat lipuista koska ne polttoainehinnat nousee.. maksakaa kiiruulla kiitos.

Perjantai-iltana selviää että Hit "Under Maintenance" Travel on mennyt konkurssiin. Ilmeisesti.... keskiviikkona! Tralaa. Tietoa aiheesta löytyy niukasti, lähinnä joiltain keskusteluforumeilta. Jos osais kunnolla japania niin sitten olis todnäk enemmän tarjolla.

Lentoyhtiö on aikoinaan saanut varauksemme, mutta ei vastaanottanut (viikkoja sitten maksetusta) varausmaksusta jeniäkään. No, parempi ehkä niin. Jos varausmaksut olis mennyt etiäpäin niin nyt palais mielessä että no voi hitto ettei maksettu lentoja loppuun ajoissa niin oisivat ehkä ehtineet kirjoittaa liput. Tai no palaa vähän silti. Ja se kans että jospa oisin vaikka kädettänyt maksussa, tai ees jättänyt sen vika päivälle, ja ehtinyt kuulla asiasta. Tosin en kyllä olisi. Mutta silti jospa.

Gnnghgngng.

Syötti hakukoneille: Japanese HIT Travel bankrupted?! Perleke.

Reissulla

Lauantaiaamuna Tokio sanoi hei maanjarinan syvalla rintaanella. Uuuuh.

Lento oli pitka ja tukala mutta ois voinut mennä pahemminkin. Ja menee, nyt, kun en saa nukuttua. Columus, Ohio, on... autio kaupunki. Kadut on kilsan leveita. Kaikki kaupat menee kii kasilta. Tajutonta. Juomarällästyspaikka sentään onneks myi hampurilaisen syömiseks -- katsottuaan ensin tarkkaan japanilaisesta id-kortista että mulla on ikää. Ois ns. ehkä kandennu ottaa vaik eurooppa-ajokortti.

Ihk. Sviiiitti.Paikka on kaunis, joki lähellä, samoin konferenssisaitti. Hotellihuone on iso ja coool. Seurana vaihteleva kokokoonpano, nyt kiinalainen ja ruottalainen, joista aiempi lähtee huomenna ja jälempi jää loppuun saakka. Vikoina öinä tulee sitten seuraksi jotain ihan uutta porikkaa vielä.

Konffuhörlönki alkaa huomenaamulla ysiltä. Nyyääbh. Tarvii unta.

Tiedotusluontoisesti

Takanosuyama refuge hut1. Kävimme perheen voimin viikonloppuna vuorella. Sää oli harmaa ja peuralaumat valtaisat. Reissun kohokohta oli kun karhu rytisi parin metrin päästä kauheaa vauhtia karkuun. Ei oo epäilystä siitä mikä elukka oli kyseessä vaikka se vain kuului eikä näkynyt. Hienosti selvittiin henkissä eikä meitä syöneet kuin hytykät joita oli monta miljoonaa. Hienoa olivat myös peuralaumat, ja se kun erämajassa majoittui myös satunnaisia japanilaisia vaeltajia, ja makuupussissa nukkumaanmennessä hihityttikuiskailututti niin että tuli pentuiän yövierailut kavereilla mieleen.

2. Parin päivän päästä painun viimein sinne Ameriikan ihmemaahan nolaamaan itseni jo aiemminkin kiroamassani/hehkuttamassani konferenssissa. Takaisin pe 20.6. Synttäripäivänä pitävät sentään banquetin mutta juhannusaaton saan viettää lentsikassa. Jeejee. Kaikkee pitäis vielä saada aikaiseks, hermoraunioituma.

3. Jippii! The country where I quite want to be! Tullaan (vai mennään?) Suomeen, 6.-29.8. Liput hankittu. Luksusta. Iiiiih.

Siinäpä se, hajaantukaa.

Kesäkesäke... eiku sanoin sen jo.

Lauantaina tajusin että se konferenssi jonka posteriesitelmää en ole vieläkään edes aloittanut, ja joka edellisen postauksen mukaan on jo about kuukauden päästä, onkin jo kahden viikon päästä. Lento lähtee 14.6. (TJ 1211.5pv) ja sitä ennen pitäis saada tehtyä vaikka mitä, muun muassa printattua se posteri naapurilabran hitaalla ja varausta vaativalla Isolla väriprintterillä. Siis sen jälkeen kun siihen ensin saa korjattua ne muutosehdotukset joita tulee kunhan ensin saa harjoitusesiteltyä ekan draftin proffille. Kunhan sitä ennen saa sen ekan draftin tehtyä, ja printattua palasina tavan printterillä. Mut sitä ennen vielä pitäis saada avattua powerpoint (jep powerpoint. kyllä.) ja aloitettua homma.

Mut kylhän täs ehtii, heti kun oon vähän blogannut ja opetellut uudestaan miten tomcat toimii, ja rakentanut sen kyydissä pyörivän vimpulan jolla sit konferenssin jälkeen voimma labratyyppien kanssa tehdä yksiä muita töitä. Ihan kohta aloitan.

Lojujippii jatskillaVälillä oli taas jokusen päivää talvi koska taifuuni toi (?) 14-asteisen harmauden ja sateen jne, mutta sunnuntaina oli yhden päivän kesä. Mentiin puistoon ja pällisteltiin kun tyypit lomalojui, lapset kiljui, nuoret pelas erilaisii urheilullisia pelejä, koirat touhusi, apilat kasvoi, aurinko paistoi, pupu maistoi Mikon jalkaa, musiikki mökäsi vasemmalta ja toinen musiikki oikealta ja epämääräisrytmillinen möly takaa, jne jne. Oli ihan kuin suomalainen kesäjärvenrantaloju, ei vaan ollut järveä. Oli oikein kivaa. Sekin oli, kun sushiravintolassa sitten kauheennälkäisenä tilas kaikkee randomia silakasta kaliforniarulliin ja etikkamakrilliin ja kokki sanoi että hehhee sähän syöt ihan mitä vaan. Nolotti kyl myös.

Nyt taas satelee.

--
Edit: Mikko sanoi että kerroin liian vähän pupusta. Fine. Me lojuttiin ihan pahaa-aavistamattomina ja viattomina ja yhtäkkiä se vaan oli siinä ja sen omistaja silmät palaen selvästi usutti sitä ton yhen kimppuun ja mä en ehtinyt kun kirkaista kun se jo kuopsaisi ja sitten toi melkein potkas sitä ja mä hihitin ja kiljahtelin lisää ja niin se sen omistajakin ja sitten me kaikki naurettiin niin. Sushiravintelissa tarjosivat kanisaladaa ja mietimme, liian myöhään, että olis pitänyt uhata tehdä kanista salaatti.