Pitkä lista kaikkea lyhyesti

Ueno park pondViime viikonloppuna piti mennä Izusaarelle uimaan delfiinien kanssa. Iso poppoo oli menossa, ja paljon säätöä säädetty, ja perjantai-illasta maanantaihin asti piti olla jumissa meren keskellä, haikaten ja uiskennellen. Mutta. Muhunpa iski flunssa viikko sitten, ei mennyt pois, paheni pääkorvakurkkusärkykauheudeksi loppuviikolla, peruttiin matka. Loppujen lopuksi kaikki muutkin peruivat matkan koska saari jolle piti mennä on semmoinen että silläpä on vain yksi hankala satama johon ei tuulella mennä, ja perjantai-iltana sitten tuuli. Ja lauantaina, ja sunnuntaina. Osa poppoosta ilmeisesti sitten teki korvaavan matkan jolleen lähisaarelle jossa on vähempi delfiinei mut parempi satama ja rutosti ilmaisonseneita. Minä en.

Shopping spree! Pottery.Mutta mä olin kaikesta riippumati kovin onnellinen lauantaiaamuna, kun, sen sijaan että oisin ollut siellä onsenissa paratiisisaarella sateessa ja viimassa, saatoin kävellä kolme minuuttia Nose-Ear-Throat-klinikalle ja (jonotettuani puoltoisttuntii mummojen seurassa) saada reseptin kasaan mömmöjä eri kivuliaaseen kurkunpään tulehdukseen. Tykkään kurlata sillä puuduttavalla aineella mitä antoivat, ja muutkin huumehensa saavat täyden tukeni. Kurlaaminen sinänsä on tylsää, siksi testailen mitä ääniä sillä saa aikaan. Parka mikkonen.

Tapir in a happy landMutta että mitäs sitä muuta viimeaikaistapahtumaa. Uenon eläintarha on (edelleenkin) lähellä. Eläintarhaan on ostettu vuosikortit, molempien kuvat näyttävät rangaistusvangeilta. Puiston eläintarhaosassa on rehevämpää kasvillisuutta ja vähemmän populaa kuin aitojen ulkopuolella -- aikomus on eläinvilkuilun lisäksi/sijaan pikniköidä ja muutenvaan maleksia alueella.

Green Bell icecream shop in AsakusaAsakusassa on jo käyty monesti, etäisyys kun on alle 2 km. Ostettu turistikenkiä (ne kun ovat isokokoisempia kuin kaupoista yleensä muuten löytyvät), syöty sushia, testattu outojäätelöitä, shoppailtu keramiikkaa keski-ikäisyyden kunniaksi. Tarjolla (outojäätelöissä) oli epämääräistä yrttiä monenlaista, kokeiltu on kurpitsaa, myöhemmin ehkä lissee.

Uus sijainti on kiva. Kerrassaan.

No comments: