Sauna

Ulkona ylittää lämpötilat kolmenkympin jo ennen aamuyhdeksää. Labrassa on ilmastointi rikki. Kolmas kerta tänä kesänä, mutta tällä kertaa kunnolla. Korjaus odotettavissa Joskus. Labran ovet levitetään selkoselleen ja ovelle isketään pari pikkutuuletinta. Auttaa enemmän kuin luulis. Tuntuu kuin iho ois kauttaaltaan päällystetty sentin vaha/hiki/tahmakerroksella. Yäk. Mut onneks tuli otettua salikamat mukaan niin että paidan värjäytyessä kauttaaltaan märkäläikille, voipi sen vaihtaa hengittävään versioon joka ei o puuvillaa nähnytkään.

Alkuviikosta ilmestyi lafkan meililistoille viestejä että vähentäkääs sähkönkulutusta, koska ydinvoimala jouduttiin vähänniinku sulkemaan ja ei oikein tehot riitä jäljellejäävissä. Ehkä tää on tarkoituksellista. Cruel and unusual sanon minä.

Mut nyt ainakin tiedän etten varmana koskaan muuta semmoiseen kuumaan maahan missä tuuletinlaitteet ei o yhtä tehokkaita ja kaikkiallerakennettuja kuin täällä.

--
edit: pistin tarkemman kuvan Ratkaisusta. Niinku se ois vielkaan tarkka, tai kiinnostais ketaan. Ja ulkona tuulee. Hienosti.

No comments: